Gezinsuitbreiding voor OogopHeerlen fotograaf

In Mensen, Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Zuyderland Sittard

Mochten er mensen zijn die zich hebben afgevraagd waarom er gisteren geen item op OogopHeerlen geplaatst werd geplaatst? De oorzaak hiervan was dat ik de gehele dag bezig ben geweest op de hand van mijn vriendin vast te houden. Zij lag namelijk te bevallen van ons tweede kindje. Eindresultaat was gelukkig een gezonde zoon Finn en een blije mama die samen mee naar huis mochten met apetrotse vader. Tussendoor was er wel tijd voor een ommetje en een paar mooie plaatjes van het ziekenhuis, maar niet genoeg tijd en zin om een item te maken voor het blog.

inParkStad Advertentie

Vanaf morgen zal er weer gewoon iedere dag een item gepost worden over de gemeente Heerlen.

OogopHeerlen is een dagelijks feelgood fotoblog. Elke dag verschijnt er een foto met bijbehorend verhaal over Heerlense gebeurtenissen. Wil je geen enkel verhaal missen? Like dan de OogopHeerlen Facebookpagina. Heb je zelf een leuk verhaal of heb je een tip voor de redactie, mail dan naar: info@oogopheerlen.nl.

Eén reactie op “Gezinsuitbreiding voor OogopHeerlen fotograaf”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.