JN Shop gezelligste winkel van Limburg

In Ondernemersportret, Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

JN shop gezelligste van Limburg

Deze ochtend werden in het Corpus Congress Centre in Oegstgeest de Awards uitgedeeld voor de gezelligste winkels van Nederland. De JN Shop in Zeswegen van Nico Rorik werd hierbij verkozen tot ‘Gezelligste winkel van Limburg’ (Eerder werd hij al samen met Arons Muziek uitgeroepen tot gezelligste winkel van Heerlen). Nico kreeg uit handen van de jury ook nog de ‘Creativeit Award’ uitgereikt. Deze award werd uitgereikt aan de winkel die op de meest creatieve manier stemmen had weten te winnen.

inParkStad Advertentie
JN shop gezelligste van Limburg

JN shop gezelligste van Limburg

Nieuwjaarsreceptie

Om alle klanten en stemmers te bedanken is er morgen 12 januari tussen 12.00 en 17.00 uur een Nieuwjaarsreceptie met een hapje en een drankje waarbij iedereen welkom is. JN Shop, in 2006 gestart begint op deze manier wel heel goed aan het 10-jarig jubileumjaar.

Eén reactie op “JN Shop gezelligste winkel van Limburg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.