Brand Van der Valk Hotel Heerlen onder controle

In Nieuws, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Brand Van der Valk Hotel Heerlen onder controle

De grote brand die deze ochtend woedde in het Van Der Valk Hotel Heerlen is gelukkig weer onder controle. Alle aanwezige gasten en personeel konden op tijd worden geëvacueerd. Er zijn geen gewonden gevallen.

inParkStad Advertentie

De oorzaak van de brand is op dit moment nog onbekend. Er kunnen tot nader order geen gasten worden ontvangen in het hotel. Gasten en bedrijven die een reservering hebben kunnen met vragen contact opnemen met het Van der Valk Kasteel TerWorm op telefoonnummer 045-400 11 11.

Sjpaszitting Eekheuëre

Het lijkt misschien een rare sprong, maar aankomende zaterdag zou de Sjpaszitting van V.V. de Eekheuëre in het Van Der Valk Hotel gehouden worden. Het bestuurd van de vereniging is nu naarstig op zoek naar een nieuwe locatie. Houd de facebookpagina van de Eekheuëre goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.