‘Achter de voordeur van’ of ‘Gluren bij de buren’?

In Mensen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

'Achter de voordeur van' of 'Gluren bij de buren'?

Voor een nieuw, wekelijks item (‘Achter de voordeur van’ of ‘Gluren bij de buren’) ben ik op zoek. Op zoek naar mensen met een bijzonder interieur of een aparte verzameling.Ben jij om wat voor reden dan ook trots op wat er in jouw woning te zien is? Heb je door de jaren heen bijzondere spullen verzameld? Wil je deze graag een keer op het blog laten zien? Meld je dan nu aan via info@oogopheerlen.nl

inParkStad Advertentie

Bescheidenheid siert de mens

De meeste mensen zijn van nature nogal bescheiden. Daarom is het natuurlijk ook  mogelijk om iemand anders aan te melden! Ken jij iemand met een fantastische inrichting of een huis vol schitterende snuisterijen? Stuur me een berichtje en vertel me waarom jij vindt dat jouw buurman/buurvrouw, vriend/vriendin, familielid of bekende een plekje verdient op OogopHeerlen.nl (Stuur het bericht naar: info@oogopheerlen.nl) of laat een reactie achter onder dit bericht. Met het plaatsen van deze foto’s met het bijbehorende verhaal is het de bedoeling te laten zien wat er voor moois allemaal te zien is achter de voordeuren van Heerlen.

Wordt een foto van jouw interieur of verzameling geplaatst, dan ontvang je deze foto in (digitaal) groot formaat. Het item zal wekelijks terug komen. Aan het einde van het jaar zal er een verkiezing gehouden worden waarbij er gestemd kan worden op de mooiste foto.

‘Achter de voordeur van’ of ‘Gluren bij de buren’?

Over de titel van het item twijfel ik nog een beetje. Wat vinden jullie leuker? ‘Achter de voordeur van‘ of ‘Gluren bij de buren‘? Heb je zelf een voorstel voor een leuke naam? Laat het me dan gerust weten!

Lokaal verbinden door lokaal verbeelden is waar Oog op Heerlen voor staat.
 Je kunt gebeurtenissen in de Gemeente dagelijks volgen via de website, via Twitter of door onze Facebookpagina te liken.

Foto en interieur: Silvie van Duurling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.