14 uur per dag werken is het waard voor StudioNOUK

In Mensen, Ondernemersportret, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Studio NOUK

Anouk Bindels is geboren en getogen in Heerlen. Na haar studies in Eindhoven en Amsterdam (Fashion Institute) en diverse banen binnen de zogeheten ‘Fashion Industry‘ is ze nu gestart met haar eigen bedrijf: ‘StudioNOUK‘. Anouk heeft al werkende veel ervaring opgedaan als ontwerpster van kledingcollecties (o.a. Bijenkorf, Cool Cat en America Today). Binnen haar functies reisde ze de hele wereld over op zoek naar inspiratie. Zo was ze altijd op de hoogte van de allerlaatste trends. Alle opgedane kennis en ervaring zullen nu toegepast worden om van haar eigen bedrijf een succes te maken.

inParkStad Advertentie

StudioNOUK

Zeker in de opstartfase is het hard aanpoten om alles van de grond te krijgen. Werkdagen van 14 uur zijn geen uitzondering. De energie die volledige creatieve vrijheid oplevert, maakt het echter meer dan de moeite waard.

Privé

Naast ontwerper blijft Anouk ook gewoon moeder van twee kleine, coole mannetjes en vriendin van Menno (die als monumentendeskundige de kost verdient en ook uit Heerlen afkomstig is). Naast het opzetten van haar eigen bedrijf hoopt ze ook meer vrijheid te krijgen om met haar gezin zoveel mogelijk leuke dingen te (blijven) doen. Oudste zoon Dexx is net 4 jaar geworden en gaat sinds kort naar school. Kleine broertje (en professionele lachebek) Zepp is 1.5 jaar. Met zijn vieren hebben ze een gezellig huishouden en wonen alweer een aantal jaren in Utrecht. Toch komt het hele gezin ook nog graag en vaak terug naar Heerlen, voor het bezoeken van vrienden of familie of voor het vieren van Carnaval!

Leuke geboortekaartjes

Tijdens haar eerste zwangerschap frustreerde het Anouk enorm dat er nergens écht leuke geboortekaartjes te vinden waren. Deze frustratie zorgde ervoor dat ze het ontwerp uiteindelijk zelf maar voor haar rekening nam. Het resultaat: unieke kaartjes en veel vragen van vrienden waar deze te krijgen waren. Dit heeft uiteindelijk geleidt tot de start van de website www.studionoukkaartjes.com met daarop de unieke collectie van StudioNOUK. Naast de reguliere collectie wil studioNOUK zich vooral richten op handgemaakte ontwerpen met veel aandacht voor uitvoering. Op bijzondere papiersoorten of gebruik makend van speciale print- en druktechnieken. Om het aanbod van kaartjes verder uit te breiden is StudioNOUK de samenwerking aangegaan met verschillende illustratoren en (grafisch) ontwerpers. Dit zorgt voor meer diversiteit en een steeds wisselend aanbod. Voor de prijs hoef je het ook al niet te laten. Voor 75 euro heb je al een echt ‘StudioNOUK’ geboortekaartje in huis.

Bij geboortekaartjes horen natuurlijk ook geboortestickers, posters en meer. Deze mogelijkheden komen er zeker… houd de site goed in de gaten. Elke week komen er nieuwe designs bij!

Kinderkledinglijn

Anouk’s uitdaging voor 2016 is naast de geboortekaartjes het opzetten van een eigen baby- en kinderkledinglijn. De naam en de ontwerpen zijn op dit moment nog geheim, maar zullen op korte termijn bekend worden gemaakt. Het gaat een super stoere collectie worden voor de allerkleinsten (maat 50 t/m 98).

Benieuwd? bezoek dan nu de website

Website geboortekaartjes
Website Studio Nouk

Jouw uitdaging voor 2016?

Wat voor uitdaging heb jij voor 2016? Laat het weten en wie weet sta jij binnenkort ook op OogopHeerlen. Vind je de verhalen op OogopHeerlen leuk? Vergeet dan niet om de Facebookpagina te liken en lees iedere dag de leukste verhalen over alles wat er speelt binnen de gemeente Heerlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.