Vlaaien vangen voor Serious Request

In Mensen, Verhalen door Robert Nijboer4 Reacties

Lex vangt vlaaien voor Serious Request

Nog maar 1 dag te gaan en dan gaat het van start, Serious Request 2015! Vandaag was overal te voelen dat het bijna zo ver is. De stad is er klaar voor. De mensen zijn er klaar voor. Niets staat een enorm succes in de weg. Lex Uiting, TV presentator en vaste reporter van Giel Beelens ochtendprogramma, stond midden in de winkelstraat vlaaien te vangen, met zijn gezicht! Alles voor het Goede Doel! Houd OogopHeerlen goed in de gaten voor meer leuke items over Serious Request.

4 reacties op “Vlaaien vangen voor Serious Request”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.