Verraderlijk weer vanavond in Voerendaal

In Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Ongeluk Voerendaal

Je hoeft als OogopHeerlen fotograaf niet altijd op pad om foto’s te maken. Soms komen de items letterlijk op je afgevlogen. Na een flinke klap besloot ik uit het raam te kijken om te zien wat er gaande was en lag er één deur verder een auto op zijn kant. Het slechte zicht door de regen en het bijbehorende gladde wegdek hadden ervoor gezorgd dat de chauffeur van deze auto de macht over het stuur kwijt raakte en kantelde met zijn wagen.

inParkStad Advertentie

Alleen blikschade

De bestuurder was gelukkig ongedeerd, iets wat van zijn wagen en een tweede geparkeerde wagen niet gezegd kan worden. Doordat de wagen op zijn zijkant lag, lukte het de bestuurder niet om zelfstandig uit de wagen te klauteren. Een tweetal omstanders (waaronder uw OogopFotograaf) hebben de geschrokken man weer met beide benen op de grond gezet.

Het bleef nog lang onrustig in Voerendaal.

En voor iedereen die vanavond de weg nog op moet, rijdt voorzichtig. Het is verraderlijk weer

Eén reactie op “Verraderlijk weer vanavond in Voerendaal”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.