Serious Request nu toch echt voorbij

In Mensen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Serious Request officieel voorbij

Aan al het goede komt een einde. Zo dus ook aan Serious Request in Heerlen. Zojuist zijn de DJ’s het huis uitgekomen en hebben ze onder toeziend oog van 11.000 mensen het eindbedrag van ruim 7.5 miljoen euro bekend gemaakt. Alsof het zo bedoeld is. Serious Request heeft veel moois naar Heerlen gebracht en Heerlen heeft veel moois aan Serious Request gegeven. Laten we met zijn allen hopen dat het positieve gevoel dat er op dit moment in onze stad hangt, nog ver tot in 2016 mag doorklinken.

Het was een genot om er bij te mogen zijn en om alle blije en vrolijke mensen in de stad tegen te komen. Ook was het mooi om alle ontroerende momenten mee te mogen maken en om alle activiteiten te zien die rondom het glazen huis hebben plaats gevonden. Het zal nu toch wel een beetje afkicken worden voor veel mensen, waaronder ook zeker jullie OogopHeerlen fotograaf. En alsof het zo moest zijn, begint het nu te regenen.

inParkStad Advertentie

Fijne kerstavond verder en alvast hele mooie feestdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.