Serious NK Ice Carving in de regen

In Evenementen, Mensen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Serious NK Ice Carving

De Serious NK Ice Carvers zijn vandaag nog tot 17.00 te bewonderen op de Bongerd. Ondanks de vele regen strijden deze kunstenaars van het bevroren water vol passie (en een beetje verkleumd) voor de winst. Het NK Ice carving is een van de vele Heerlense opwarmers voor Serious Request dat aanstaande vrijdag zal beginnen.

inParkStad Advertentie

Tweede editie

Het NK Ice Carving beleeft dit jaar haar tweede editie. Twintig teams strijden om de felbegeerde titel. Alle deelnemers zijn van start gegaan met vijf blokken ijs van een meter hoog en 50 centimeter dik.
Om 17.00 uur zal er door de jury bepaald worden wie zich Nederlands Kampioen mag noemen voor een jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.