Schaesbergerveld… alleen maar brave kindertjes

In Mensen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Schaesbergerveld Sint en Piet

Vanavond is het pakjesavond. Dus ook wij plaatsen graag een gezellige foto van Sinterklaas en een van zijn vrolijke Pietermannen. Wij kwamen de Goedheiligman tegen in Schaesbergerveld op weg naar brave kinderen met een zak vol cadeaus en snoepgoed. Zijn witte paard had de Sint voor de gelegenheid thuis gelaten. Gelukkig bleek ook jullie OogopHeerlen fotograaf in 2015 heel braaf te zijn geweest. Dit werd beloond met een hand vol snoepgoed. Wij wensen iedereen veel plezier vanavond. En morgen begint het feest weer opnieuw, maar dan met een andere oude man in een rood pak. Alleen is deze afkomstig uit Lapland en wordt hij vervoerd in een slee… door rendieren.

inParkStad Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.