Onthulling Mijnwerkers Mural

In Evenementen, Verhalen door Robert NijboerPlaats een reactie

Mijnwerkers Mural

Vandaag wordt de laatste nieuwe toevoeging aan Heerlen Murals onthuld. Het schitterende kunstwerk gemaakt door kunstenaar SuperA is een eerbetoon aan eendracht & kameraadschap. Het is geplaatst ter ere van het Jaar van deMijnen (door de FNV ism Heerlen Murals).

inParkStad Advertentie

De opening van deze ‘Mijnwerkers Mural‘ zal o.a. worden gedaan door: FNV-vicevoorzitter Ruud Kuin, wethouders Jordy Clemens, Barry Braeken, Mural maestro Raenys Martis, kunstenaar SuperA, schoonmakers, thuiszorgers, wsw’ers en Young & United-actievoerders.

Locatie

Spoorsingel (zijkant van Gered Gereedschap, achterkant busstation) in Heerlen.

Tijd

13.00 uur

Meer over Heerlen Murals

Website: www.heerlenmurals.com
Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.