Het bed in met Beppie – alles voor het Goede Doel

In Verhalen door Robert Nijboer8 Reacties

Het bed in met Beppie - alles voor het Goede Doel

Als OogopHeerlen fotograaf kom je nog eens ergens, zeker tijdens Serious Request. Vandaag was de koningin van het Maastrichtse lied te gast in het SCHUNCK* Glaspaleis. In ruil voor een mooie donatie voor het Glazen Huis mocht je voor heel even met Beppie het bed delen. Uiteraard onder toeziend oog van haar man Pierre. Een leuke actie die veel bekijks trok.

inParkStad Advertentie

Limburgse Avond

Vanavond wordt in het kader van de 21e van de 21e een Limburgse Avond gehouden op de Bongerd. O.a. Beppie Kraft zal hier zingend te zien zijn. De avond is begonnen om 19.30, maar duurt nog tot 23.00 uur. Deze avond wordt mede georganiseerd door de Sjeng Kraft Kompenei die in Maastricht de organisatie van de 11e van de 11e voor haar rekening neemt. Het is vanavond daarom ook toegestaan om plaatsnaambordjes mee te nemen. Gezien het weer zal het daarnaast waarschijnlijk ook nodig zijn om een paraplu boven het hoofd te houden. Hopelijk zal er ondanks het slechte weer, toch weer veel geld worden opgehaald voor Serious Request.

Foto: Prisca Niël (SCHUNCK* Glaspaleis)

8 reacties op “Het bed in met Beppie – alles voor het Goede Doel”

  1. Wie zich overigens afvraagt waar de schitterende SRH15 shawl te krijgen is… (hij vloekt helaas een beetje bij mijn trui). Er zijn er nog enkele te krijgen bij Es Sogno (tegenover de Quatro4 bioscoop). OP=OP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.