OogopHeerlen zoekt Heerlense Helden

In Mensen, Verhalen door Robert Nijboer2 Reacties

Heerlense Helden gezocht

In een stad als Heerlen met bijna 90.000 inwoners gebeuren er heel wat mooie dingen in een jaar tijd!
Daarom is OogopHeerlen deze maand op zoek naar Heerlense Helden!

inParkStad Advertentie

Meld jouw Heerlense Helden NU aan

Ken jij iemand die zich in 2015 met veel liefde heeft ingezet voor zijn medemens, voor de gemeente Heerlen, een buitengewone (sportieve) prestatie heeft geleverd of op andere wijze iets bijzonders heeft gedaan? Meld dit dan via info@oogopHeerlen.nl of laat een bericht achter op deze pagina!

Oog op Heerlen zal de winnaar belonen met een prachtig boeket bloemen en een mooie foto en verhaal op de site www.oogopHeerlen.nl.

2 reacties op “OogopHeerlen zoekt Heerlense Helden”

  1. Mijn Heerlense held of helden zijn voor mij Wilbert en Gigi Nelissen, ouders van Amber Nelissen (mijn leerling) Amber gaat naar het praktijkonderwijs omdat leren wat moeilijk gaat. Aan werk komen is dan ook moeilijk. De ouders van Amber zorgden ervoor dat Amber haar droombaan kreeg, door zelf een broodjeszaak te beginnen en niet alleen voor Amber. Deze plekje is speciaal voor leerlingen van het praktijkonderwijs zodat ze een positieve ervaring in de horeca kunnen op doen. Broodjeszaak BAM gelegen aan de Geleenstraat in Heerlen verdient daarom de extra aandacht. Amber is een topper en haar ouders maken de wereld net een beetje leuker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.