De sfeer hangt er al leuk bij in het Glazen Huis

In Evenementen, Verhalen door Robert Nijboer1 Reactie

Serious Request van start

Was het gisteren nog redelijk rustig in het centrum, vandaag begon het steeds drukker te worden. Naarmate de dag vorderde, kwamen er meer en meer mensen het sfeervolle Pancratiusplein opgestroomd om een blik te werpen op het Glazen Huis of om alvast te doneren. Sommigen hadden al een plekje bemachtigt aan het hek om niets te missen van de start. Gerard Ekdom, (die er dit jaar niet bij is), zou gezegd hebben: “De kerstsfeer hangt er al leuk bij, ik ruik de dennenaalden al!

inParkStad Advertentie

Startschot

De drie DJ’s zullen zodadelijk hun glazen onderkomen eindelijk betreden. Vanaf nu zal er in Heerlen 6 dagen lang 24 uur per dag iets te doen zijn. Hieraan vooraf hebben de heren nog onder grote belangstelling hun Laatste Avondmaal genuttigd in het Glazen Restaurant (op het plein voor het Gemeentehuis).

Heb jij iets bijzonders meegemaakt tijdens Serious Request, laat het ons dan weten of stuur je foto in naar: info@oogopheerlen.nl en wie weet wordt jouw foto geplaatst!

Glazen Huis op TV

Het Glazen Huis en alles wat daar omheen gebeurd is live te volgen via 101TV of de website van Serious Request

EĆ©n reactie op “De sfeer hangt er al leuk bij in het Glazen Huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.