Arons Muziek – gezelligste winkel van Heerlen

In Ondernemersportret, Verhalen door Robert Nijboer8 Reacties

Arons Muziek gezelligste winkel van Heerlen

Arons Muziek, dé plek als het gaat om de aanschaf van muziekinstrumenten (en aanverwante artikelen), is uitgeroepen tot ‘Gezelligste winkel van Heerlen‘. Deze fraai ingerichte zaak is sinds anderhalf jaar gevestigd op de mooie zichtlocatie in de Saroleastraat. Precies de juiste plek voor een bedrijf dat al vier generaties lang een begrip is in Heerlen en ver daarbuiten.

inParkStad Advertentie

Van beginneling tot pro

Het maakt niet uit of je voor het eerst een instrument gaat aanschaffen of dat je al jarenlang met je instrumenten je geld verdient. Het team van goed opgeleide specialisten bij Arons Muziek heeft voor iedereen het juiste advies.
Tijdens het fotograferen, komt er een echtpaar binnen dat een eerste gitaar wil aanschaffen voor hun zoon. Zij worden eerst vakkundig geholpen bij het kiezen van het juiste instrument. Genietend van een kopje koffie wordt de gitaar daarna naar wens voor hen aangepast zodat zoonlief de best mogelijke start kan maken op weg naar het worden van Rock Icoon.

Op de foto is eigenaar Jeroen Arons te zien, die trots plaats heeft genomen tussen een deel van de schitterende gitaren.

Arons Muziek

www.arons.com
Facebook

De koffie staat er altijd klaar!

8 reacties op “Arons Muziek – gezelligste winkel van Heerlen”

  1. Buiten dat dit de gezelligste winkel van Heerlen is, is het ook nog eens de beste winkel van Heerlen met het leukste personeel! Jeroen Arons Danny Ruland Richard van der Hoeven

  2. Proficiat Jeroen! Geweldig om na jarenlang hard werk de waardering ook op deze manier te krijgen! Als ik weer eens in Heerlen ben, kom ik de nieuwe zaak bewonderen, want ik ken alleen de oude en zag toevallig vorige week dat die weg was. Succes en vooral veel plezier in het nieuwe jaar! 👍🏻 muzikale groet! 🎷

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.