Fotoblog OogopHeerlen gaat van start

In Verhalen door Robert Nijboer3 Reacties

Vanaf morgen (01-12) start het fotoblog OogopHeerlenHierop zullen dagelijks foto’s en verhalen worden geplaatst. Het doel hiervan is om Heerlen op een positieve manier te belichten. ‘Like‘ deze pagina om ook op de hoogte te blijven van al het bijzonders dat in de Gemeente Heerlen plaatsvindt. Delen mag uiteraard en wordt zeer gewaardeerd.

inParkStad Advertentie

Zelf een idee?

Dit blog is ‘voor‘ de mensen, maar kan ook ‘van‘ de mensen zijn. Heb je zelf een leuk idee voor een item op dit blog? laat het dan weten via info@oogopheerlen.nl en wie weet zie je jouw item hier terug.

3 reacties op “Fotoblog OogopHeerlen gaat van start”

  1. Spannend en goed dat Heerlen opnieuw positief voor het voetlicht wordt gebracht. En voor mij leuk om te zien dat er meerder generaties op de foto staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.